vårt kaffeerbjudande

Gåshaga Kaffepartner hjälper dig att finna det optimala kaffet för dina anställda, kunder och målgrupper. Vi erbjuder allt från marknadens ledande ekologiska specialkaffe från Gåshaga Kafferosteri för dig som vill erbjuda det bästa till traditionella kvalitetskaffen. Vi arbetar för tillfället med följande varumärken.

Gåshaga_rosteri_logo_prim_Svart

Gåshaga Kafferosteri – Ekologiskt Specialkaffe av högsta klass. Handplockade bönor som på Gåshaga rostas långsamt (15-17 min) under lägre temperatur i små partier om 30 kg för att få ut mesta möjliga smaker och aromer. Ett genuint hantverk som kräver kunskap, erfarenhet och inte minst tid. Tid som vi tar oss för att du ska kunna njuta av en riktigt god kopp kaffe.

Läs mer om vårt specialkaffe.

Koffein i kaffe
Orange Coffee Selection
Orange Coffee erbjuder ett välbalanserat kaffe som passar lika bra till fikapausen som efter en sen middag. Framtaget för nordiska smakpreferenser men med en internationell tvist. Finns även som Fair Trade eller Rainforest Alliance.
 
Läs mer på orangecoffee.se
an_logo

Ett av Sveriges största kafferosteri med stark fokus på hållbarhet, idag är 100 % av kaffet certifierat. En kaffeportfölj med stor bredd av riktigt bra kaffe där allt kaffe är framtaget med ett stort hållbarhetstänk. Kunglig Hovleverantör.

Kul att du är intresserad av vårt kaffe!

Vill du prova eller är du bara nyfiken på att veta mer? 

Fyll i dina kontakt-uppgifter nedan så hör vi av oss.