KAFFELÖSNINGAR

Vi har kaffelösningar för alla. Med hundratals kaffemaskiner på marknaden så har vi kompetens och erfarenhet från de flesta branscher. Vi erbjuder kaffemaskiner i olika prisklasser och som alla garanterat har en sak gemensamt – de levererar en bättre kaffeupplevelse. 

EN BRA ARBETSDAG BÖRJAR MED GOTT KAFFE...

Kaffe på jobbet är idag en rättighet för många men de flesta är skeptiska till kaffet på kontoret och väljer hellre att köpa kaffe på vägen till jobbet. Ska det vara så? NEJ! Kaffemaskinen skulle kunna ses som en av de viktigaste samlingsplatserna på kontoret och vi tycker att det är självklart att den ska leverera det allra godaste kaffet. Behöver ni en bättre kaffe på jobbet? 

BILD FRÅN KAFFEKONCEPT PÅ ICA SERGEL

GÅSHAGA TO GO

Gåshaga to go är ett premiumkoncept för alla som vill ha en kaffelösning av absolut högsta kvalité. 

Det är en helhetslösning med marknadens bästa kaffemaskiner, vårt egna ekologiska specialkaffe och en kvalitetsmöbel för bästa möjliga exponering. Möbeln finns i flera träslag och i storlek från 60 cm till 180 cm bredd. I konceptet ingår service och marknadsmaterial. 

Behöver ni en bättre kaffelösning?

COFFEE TO LOVE

Coffee to Love är ett komplett kaffekoncept för alla medlemmar inom EMAB.

Vi har skapat en helhetslösning med kaffemaskiner från Franke, vårt ekologiska specialkaffe som enbart rostas för Coffee to Love och en specialdesignad möbel för EMAB. I konceptet ingår service och marknadsmaterial. 

Coffee to Love gör att EMAB-handlarna kan stoltsera med det bästa kaffet längs vägen. 

Kul att du är intresserad av vårt kaffe!

Vill du prova eller är du bara nyfiken på att veta mer? 

Fyll i dina kontakt-uppgifter nedan så hör vi av oss.