en bra arbetsdag börjar med ett gott kaffe

Kaffe på jobbet är idag en rättighet för många. De flesta är dock minst sagt skeptiska när det gäller smaken på kaffet. Många väljer till och med att lämna kontoret till förmån för ett närliggande café. Gott kaffe kräver en bra kaffemaskin. Vi vill ge dig ett bättre kaffe på jobbet, i en trevligare miljö, så att dina medarbetare väljer att tillbringa sin kaffepaus på kontoret istället för att ge sig ut på stan i jakt efter ett godare kaffe. 

ett gott kaffe på jobbet ger en bättre paus

Det är ingen hemlighet att en bra paus är en av de viktigaste faktorerna för att man ska trivas på jobbet och orka göra ett bra jobb hela arbetsdagen. Och vad är en fikapaus utan ett gott kaffe? Ge dig själv, dina medarbetare och kunder möjligheten att inte bara ta en paus utan att dessutom kunna njuta av den.

kaffe på jobbet

FLER FÖRDELAR MED BRA KAFFE PÅ JOBBET

Ökad fokus och produktivitet

När kaffepausen används till det den är till för – nämligen återhämtning och umgänge – ökar också fokus och koncentrationen på arbetsplatsen. Med andra ord kommer kaffe göra att ni tar bättre beslut, gör färre misstag och upplever en större tillfredsställelse när arbetsdagen är över. Investera i ditt företag – med riktigt gott kaffe.

Nöjdare kunder och besökare

Imponera på era kunder och besökare genom att bjuda på ekologiskt kaffe i världsklass. Inte bara kommer ni ge intrycket av att vara ett företag som värnar om såväl era anställda som klimatet. En kopp gott kaffe är också något man bär med sig i minnet, som mycket väl kan komma att påverka framtida beslut – till exempel vid nyrekryteringar. 

Större valfrihet med något för alla

Hur man vill ha sitt kaffe är högst personligt och skiljer sig mycket åt från person till person. Med 15 eller fler alternativ på menyn kan alla få exakt det kaffe de vill – utan att behöva lämna kontoret i jakt på närmaste café. Prova olika kaffedrycker tillsammans och gör kaffet till ett samtalsämne på kaffepausen.

Bättre trivsel på jobbet

Visa dina kollegor att de är uppskattade genom att erbjuda riktigt gott kaffe på företaget. Detta höjer inte bara moralen och trivseln. Nöjda medarbetare tenderar även att stanna kvar på en arbetsplats längre. Med andra ord kan bra kaffe bidra till att du behåller dina anställda.

Ingen kaffekö eller onödig väntan = minskad stress

Att få sin kaffe snabbt när man är kaffesugen är A och O på alla arbetsplatser. Låt därför inte hela rasten gå åt till att köa vid automaten. Med en bra kaffelösning för ditt företag kan alla få njuta av en stunds vila och kaffe, samtidigt som till exempel stress och irritation minskar. 

Bättre gemenskap på arbetsplatsen

Hur ett företag presterar har mycket att göra med hur bra gemenskap det finns på arbetsplatsen. Att mötas över en kopp kaffe är oerhört viktigt när det kommer till att skapa sammanhållning i en arbetsgrupp.

Ekologiskt kaffe

VÄLJ EKOLOGISKT KAFFE PÅ JOBBET

Vilket kaffe ni har på kontoret spelar roll för fler än bara era anställda. I och med att fler företag antar hållbarhetsplaner och strategier för minskad klimatpåverkan ökar också efterfrågan på ekologiskt kaffe. Gåshaga kafferosteri arbetar med ekologiskt odlat kaffe. Givetvis är allt vårt kaffe också producerat under schyssta förhållanden. Upplev skillnaden i smak och stämning med ett riktigt schysst kaffe – utan besk eftersmak. 

Läs mer om kaffets resa – från böna till kopp här.

DAGS FÖR EN BÄTTRE KAFFEPAUS FÖR DIG OCH DINA KOLLEGOR?

Bra kaffe på jobbet är en viktig förutsättning för att nå goda resultat. Gåshaga Kafferosteri har kaffelösningar för alla typer av företag – från den lilla firman till den stora koncernen. Oavsett var i Sverige ni sitter kan ni börja er arbetsdag med gott kaffe från Gåshaga. Hör av er till oss för att hitta den perfekta lösningen för just ert företag – eller klicka här för att se vilka kaffemaskiner vi erbjuder. 

Här kan du läsa mer om vår vision och vårt kaffe. Följ oss gärna på Instagram för inspiration och spännande nyheter om kaffe.

Kul att du är intresserad av vårt kaffe!

Vill du prova eller är du bara nyfiken på att veta mer? 

Fyll i dina kontakt-uppgifter nedan så hör vi av oss.