En bra arbetsdag startar med gott kaffe

Håller du med? Vi kanske är lite partiska i frågan men kan faktiskt se en skillnad, där det finns gott kaffe finns det även glada medarbetare. 

Kaffe på jobbet är idag en rättighet för många. De flesta är dock skeptiska när det gäller smaken på kaffet. Många väljer till och med att lämna kontoret till förmån för ett närliggande café med gott kaffet. Ska det vara så? NEJ! En kaffemaskin som levererar riktigt gott kaffe blir en samlingsplats på kontoret. Förutom att ge medarbetarna en schysst paus skapar det även plats för spontana möten som kan ge revolutionerande idéer för företaget. 

Bra kaffe på jobbet ger ett gladare team och resulterar i roligare arbetsdagar. 

Fyll i dina uppgifter nedan så bjuder vi på kaffe och presenterar en bättre kaffeupplevelse för er.

HÄRLIG GEMENSKAP

Hur ett företag presterar har mycket att göra med hur bra gemenskapen är på arbetsplatsen. Att mötas över en kopp kaffe är oerhört viktigt när det kommer till att skapa sammanhållning i en arbetsgrupp.

SKARPARE FOKUS

När kaffepausen används till det den är till för – nämligen återhämtning och umgänge – ökar fokus och koncentrationen på arbetsplatsen.

INGA KAFFEKÖER

Alla ska ha kaffe samtidigt och irritationen växer när det kön till kaffemaskinen är lång… Rätt kaffemaskin skapar inga kaffeköer. 

NÖJDARE BESÖKARE

Imponera på kunder och besökare genom att bjuda på riktigt gott kaffe.  En god kopp kaffe är något man bär med sig i minnet och kopplar till platsen man fick den på. 

kaffeplockning_m5

ekologiskt kaffe på jobbet

Vilket kaffe ni har på kontoret spelar roll för fler än bara era anställda. I och med att fler företag antar hållbarhetsplaner och strategier för minskad klimatpåverkan ökar också efterfrågan på ekologiskt kaffe. 

På Gåshaga Kafferosteri arbetar vi med ekologiskt odlat kaffe. Givetvis är allt vårt kaffe också producerat under schyssta förhållanden.

Upplev skillnaden i smak och stämning med ett riktigt schysst kaffe – utan besk eftersmak. Kontakta oss för att få ett smakprov. 

Lär mer om kaffets resa – från böna till bryggning här.

DeT bästa kontoret behöver det bästa kaffet

Bra kaffe på jobbet är ett måste för ambitiösa medarbetare. 

Vi har kaffelösningar för alla typer av företag – från den lilla firman till den stora koncernen. 

Kul att du är intresserad av vårt kaffe!

Vill du prova eller är du bara nyfiken på att veta mer? 

Fyll i dina kontakt-uppgifter nedan så hör vi av oss.