Det bästa kontoret behöver det bästa kaffet

På en arbetsplats är kaffe inte bara en vardaglig dryck, det är bränslet som driver produktiviteten och skapar en välkomnande atmosfär för både medarbetare och besökare. Vi har kaffelösningar för alla typer av företag – från den lilla firman till den stora koncernen. 

Kaffe på jobbet

En bra arbetsdag startar med gott kaffe

Håller du med? Vi kanske är lite partiska i frågan men kan faktiskt se en skillnad, där det finns gott kaffe finns det även glada medarbetare.

På kontoret är kaffe en viktig komponent för att främja produktivitet, gemenskap och välbefinnande bland medarbetarna.

Genom att investera i gott kaffe visar företaget sitt engagemang för en positiv arbetsmiljö och en gästvänlig atmosfär som bidrar till ökad framgång och välbefinnande för alla.

Bra kaffe på jobbet ger ett gladare team och resulterar i roligare arbetsdagar.

Härlig gemenskap

Kaffemaskinen är ofta navet för social interaktion och samarbete på kontoret. Det är där idéer utbyts, relationer byggs och teamet samlas för att brainstorma eller bara koppla av en stund. Gott kaffe skapar en atmosfär av gemenskap och samarbete som främjar ett positivt arbetsklimat.

Höjd produktivitet

Ett välsmakande kaffe är mer än bara en koffeinboost, det är en källa till inspiration och fokus. Genom att erbjuda bra kaffe på kontoret kan företag främja ökad produktivitet och kreativitet hos sina anställda. En välbehövlig kaffepaus kan också bli en möjlighet för medarbetare att återhämta sig under arbetsdagen.

Ökad trivsel

Att erbjuda gott kaffe på arbetsplatsen visar på arbetsgivarens engagemang för sina anställdas välbefinnande. Det kan bidra till ökad trivsel och större engagemang bland medarbetarna, vilket i sin tur kan leda till minskad personalomsättning och ökad lojalitet mot företaget.

Nöjdare besökare

När besökare kommer till kontoret är en kopp kaffe ofta det första de erbjuds. Ett varmt välkomnande med en kopp välsmakande kaffe visar på gästfrihet och omsorg om deras välbefinnande. Det skapar också en positiv första intryck som kan påverka deras uppfattning om företaget som helhet.

Hållbarhet

Ekologiskt kaffe på jobbet

Vilket kaffe ni har på kontoret spelar roll för fler än bara era anställda. I och med att fler företag antar hållbarhetsplaner och strategier för minskad klimatpåverkan ökar också efterfrågan på ekologiskt kaffe.

På Gåshaga Kafferosteri arbetar vi med ekologiskt odlat kaffe. Givetvis är allt vårt kaffe också producerat under schyssta förhållanden.
Upplev skillnaden i smak och stämning med ett riktigt schysst kaffe – utan besk eftersmak. Kontakta oss för att få ett smakprov. 

Lär mer om kaffets resa – från böna till bryggning här.

Kontakt

Bättre kaffe på jobbet?

Hör av dig till oss så hjälper vi till med en bättre kaffeupplevelse till kontoret

Snacka med en av våra kaffeexperter?

Kundsupport

Mail hej@gashaga.com
Tele 08-22 87 20