Det finns inget godare

Rosta eget kaffe. Det är en upplevelse som engagerar alla sinnen och utforskar världen av smaker och aromer på ett helt nytt sätt. Vi erbjuder möjligheten att rosta eget kaffe – från eget recept till egen etikett.

EGET KAFFE

Upplev kaffets magi genom att rosta det själv

Med vårt unika erbjudande blir det inte bara en kopp kaffe. Att rosta eget kaffe är en upplevelse utöver det vanliga, en resa som innehåller spänning och glädje.

 

Resultatet är en smakupplevelse som är skräddarsydd efter önskemål och preferenser – den godaste koppen kaffe du någonsin har smakat.

EGET KONTORSKAFFE

Klagar kollegorna på kaffet?

Vi löser det. Ett kaffe som är rostat efter era önskemål och preferenser kan inte bli annat än riktigt gott. Ni kan bestämma alltifrån vilka bönor som ska rostas till hur kaffepåsen ska se ut. Vi kan även hjälpa till med en kaffemaskin som gör att det smakar extra gott.

EGEN KAFFEPÅSE

Kaffe är alltid en uppskattad produkt

En kaffepåse med ert varumärke innehållande ekologiskt specialkaffe av högsta kvalitet. Give away till kunder, på en mässa eller bara för att pynta snyggt på kontoret? Att ge en kaffepåse är en uppskattad och smakfull gest som blir en smakupplevelse att njuta av hemma. Det är en praktisk och minnesvärd gåva som säkerställer att er varumärke stannar i deras tankar, en kopp i taget.

BESÖK ROSTERIET

Kaffeprovning på Gåshaga Kafferosteri

Upplev en spännande resa genom kaffets förtrollande värld där varje kopp är en smakfull upptäcktsfärd. Vår rostmästare låter er följa med genom hela rostningsprocessen från den gröna bönan till den goda koppen. Därefter följer en kaffeprovning av smakrik palett. Låt kaffet sätta tonen för en framgångsrik och produktiv tid framöver.

KONTAKT

Rosta eget kaffe

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att rosta ett magiskt gott kaffe

Snacka med en av våra kaffeexperter?

Kundsupport

Mail  hej@gashaga.com
Tele  08-22 87 20