har du någonsin hyrt en video?

Trevligt, då har vi redan träffats. Vi är en uppstickare i kaffebranschen med ursprung från filmens värld. 

Vi är stolta över ett arv från en annan bransch, från en tid då vi var störst inom videouthyrning i Norden. Sedan några år tillbaka hyr man inte så mycket film längre, men de lärdomar om kvalitet och kundfokus som vi införskaffade då är i dag ledstjärnor i Gåshaga Kafferosteri. 

Vi gick från att förse butiker med film till att utveckla Sveriges största kaffekoncept för dagligvaruhandeln med ett fokus på bättre kaffeupplevelser.

När vi började med kaffe märkte vi tidigt att det var något som inte stämde, kvalitén på kaffet var ojämnt och där och då så bestämde vi oss för att starta vårt eget rosteri, Gåshaga Kafferosteri. Rosteriet under ledning av vår rostmästare Kaveh Azizian, tidigare svensk- och nordisk baristamästare, har möjliggjort ett kaffe av en helt annan nivå. 

Vi kunde även ta ett större ägande och ansvar från böna till kopp. Lika viktigt att kaffet smakar gott i koppen är det att kaffebonden som odlar kaffet har goda villkor. Vårt ekologiska specialkaffe är bättre för både kaffebonden och miljön. Och visst smakar det lite bättre när man vet om det.  

Vi levererar marknadens färskaste, och enligt oss bästa, kaffe till kunderna. På tre år har vi skapat ett av Sveriges mest snabbväxande och framgångsrika mikrorosterier, och detta är bara början. Kvalitén i hantverket driver vårt arbete att hela tiden utvecklas. 

Vi vill utmana dåligt kaffe – det är en resa vi påbörjat och som drivs av jakten mot det bästa kaffet. Vi utmanar de traditionella rosterierna att ta ansvar för hela processen – böna till kopp. Ett bättre kaffe till folket, häng med på resan! 

Kul att du är intresserad av vårt kaffe!

Vill du prova eller är du bara nyfiken på att veta mer? 

Fyll i dina kontakt-uppgifter nedan så hör vi av oss.