KAFFEMASKIN FÖR FÖRETAG

Bra kaffe på arbetet är ett måste för varje ambitiöst företag. Därför har vi på Gåshaga gjort det enkelt för dig att hyra kaffemaskin till ditt kontor eller arbetsplats. Hos oss finns nämligen bara maskiner av toppklass för alla företag, stora som små. Oavsett vilken kaffemaskin du väljer till ert kontor kommer du och dina kollegor kunna njuta av kaffe i världsklass – utan vare sig långa väntetider eller obegripliga instruktioner.

Det bästa kaffet kräver den främsta kaffemaskinen till ert kontor

Vi har sökt när och fjärran efter de absolut främsta helautomatiska kaffemaskinerna på marknaden. Valet föll på schweiziska Franke som är världsledande när det kommer till funktion och kvalitet. Med allt från touchskärm och FoamMasterkyl till dubbla bönbehållare som standard får du ett förstklassigt kaffe  – oavsett vilken kaffeautomat du väljer.

Redo för en större kaffeupplevelse på jobbet? Klicka här för att se vårt erbjudande

Franke A300FM

Nya Franke A300 har många gemensamma delar med de större maskinerna i vårt utbud. Detta ger i sin tur drycker i världsklass samtidigt som den har väldigt kompakta mått (endast 46,5 cm hög). Den får plats nästan överallt och behöver inte kopplas till direktvatten eller avlopp. Med andra ord  den perfekta kaffemaskinen till det mindre företaget. A300FM har två olika bönsorter och en stor 5 liters kyl med FoamMaster som gör mjölkskum av barista-kvalitet.

Antal drycker: 15

Franke A800FM

En riktigt bra kaffemaskin med stor 10,4 tums touchskärm. Genom att ha hela tre bönbehållare kan du välja mellan tre olika sorters bryggkaffe (brygg, mörk brygg/espresso, och säsongens brygg)  – alla med högsta kvalitet tack vare Frankes patenterade IQ flow. Välj mellan 5 liters eller 12 liters mjölkkyl.

Antal drycker: 15

Franke A400FM

Vår Franke A400FM är en kaffemaskin som är snäppet vassare än konkurrenternas flaggskeppsmaskiner. Med sina två bönbehållare, 5 liters Foammaster mjölkkyl samt chokladpulver gör den perfekta drycker med ett magiskt mjölkskum. Det unika CleanMaster systemet minimerar rengöringstiden till några få minuter. En komplett kaffemaskin med kompakta mått.

Antal drycker: 15

Franke A1000FMS

Vår främsta kaffemaskin för stora företag, Franke A1000FMS, är ett helt café på 95 cm. Med plats för tre olika bönsorter, två mjölksorter (vanlig och laktosfri), chokladpulver och hela sex olika flaskor smaksättare får du drycker utöver det vanliga. I A1000FMS ingår IQ flow som optimerar varje kaffedryck. Dessutom ingår FoamMaster-kyl och CleanMaster. Tillsammans ger det över 50 drycker i världsklass. Den perfekta kaffemaskinen för större kontor.

Antal drycker: 50+

Franke A600FM

Vår storsäljare som har allt. Utloppet justeras automatiskt till koppen för att minimera stänk och hög kapacitet. IQ flow och FoamMaster ger perfekta drycker. CleanMaster gör rengöringen till en barnlek.

Antal drycker: 15

Franke A600FMS

För ökad variation möjliggör denna kaffemaskin smaksatta varma och kalla drycker till ditt kontor.

Antal drycker: 20+

Franke A1000FM

En proffsmaskin för det stora kontoret, stor kapacitet och garanterat högsta kvalitet på dryckerna tack vare IQ flow. Stor touchskärm och hela 12 liters mjölkkyl.

Antal drycker 15

Hos oss ingår alltid:

FoamMasterkyl, ger härligt varmt mjölkskum i baristakvalitet 

Kaffemaskin touchskärm

Touchskärm som visar det stora dryckesutbudet

Kaffemaskin optimerad för varje blandning

Kaffeautomat optimerad för olika kaffeblandningar från Gåshaga till ditt företag

Cleanmaster för enkel rengöring

Clean Master, marknadens enklaste rengöring på 3-5 minuter

Baristautbildad personal

Regelbundna besök av vår baristautbildade personal för att säkerställa drycker i världsklass

Drycker inställda av sveriges bästa barista

Drycker inställda till perfektion av Sveriges och Nordens bästa barista.

Högklassiga tillbehör

Tillbehör av högsta klass

Fri service och support

Fri service och support inklusive årligt vattenfiltersbyte

Cafétavlor

Tavla samt menytavla för en mer cafékänsla

Iskaffe

Möjlighet att göra iskaffe

HYR DEN PERFEKTA KAFFEMASKINEN FÖR JUST DITT FÖRETAG

Vilken kaffemaskin som är bäst för just ditt företag och kontor beror på era unika behov – till exempel hur många anställda ni är samt hur mycket kaffe ni dricker per dag. Skulle era förutsättningar förändras hjälper vi naturligtvis till att hitta en kaffemaskin som bättre matchar era nya behov. 

Hör av dig till oss för att hitta den perfekta kaffelösningen för just ditt företag.

Med kaffeinredning från oss får du en hel kaffebar på liten yta

Bästa smak på kaffet är en självklarhet men vi vill skapa en större upplevelse tillsammans med ert kontor och era förutsättningar. Med kaffeinredning och bönor från oss får du den bästa helheten på marknaden till ett konkurrenskraftigt pris. 

Vi hjälper er ta fram en kaffeinredning skräddarsydd för era behov.

Gör receptionen till den naturliga mötesplatsen

Första intrycket av ert företag är receptionen. Med en kaffelösning från oss tillsammans med en designad inredning kan vi lyfta upplevelsen.

  • Enhetlighet: Vår cafélösning går att få i flera olika utföranden när det kommer till storlek och färger – allt för att passa ert företags övriga inredning. 
  • Kommunikation: Se till att ingen missar viktig information. Med en skärm ovanför kaffemaskinen kan ni enkelt få ut information om företaget till såväl medarbetare som besökare. 
  • Självfinansiering: Med vår enkla betallösning behöver ni inte ha koll på att alla bidrar till kaffekassan. Alla blippar sitt kort och ser på så sätt till att betala för kaffe, maskinhyra och underhåll. 
  • Unik branding: Som företag gäller det att synas i rätt sammanhang – som till exempel på fikarasten. Hos Gåshaga kan du få kaffeinredning, koppar och take away-muggar med ert företags namn och logotyp på.
Kaffeinredning till kontor

Kaffemaskiner för företag innebär MÄNGDER AV MÖJLIGHETER

Allt från den mindre kaffemaskinen till vår lyxmodell med över 50 olika drycker – du bestämmer själv hur din kaffebar ska se ut. Utöver kaffemaskiner och kaffe kan vi även erbjuda drycker som till exempel te och choklad. Med fler alternativ ser du till att alla får den dryck de önskar. 

Skräddarsy ditt minicafé med tillval som koppvärmare, termosbryggare och porslins-koppar med logotyp. Med Gåshagas kaffelösning får du chansen att sätta en personlig prägel på ditt företags kaffestation. För fler idéer och inspiration, följ Gåshaga Kafferosteri på Instagram.

Maskin samt tillbehör

Maskin, syrupstation, koppvärmare samt tillbehör

UPPNÅ ERA HÅLLBARHETSMÅL MED KAFFE FRÅN GÅSHAGA

Handplockade kaffebönor

Det finns mycket att göra för att minska vår påverkan på klimatet – både där hemma som på arbetet. Till exempel kan man byta till ett bättre kaffe på jobbet. Väljer du att hyra kaffemaskin till ditt kontor och företag via Gåshaga får du ett kaffe som är 100% ekologiskt och rättvisemärkt. Upptäck skillnaden som ett riktigt gott kaffe kan göra. Mer om vårt kaffe och våra odlare kan du läsa här.

Kul att du är intresserad av vårt kaffe!

Vill du prova eller är du bara nyfiken på att veta mer? 

Fyll i dina kontakt-uppgifter nedan så hör vi av oss.