Ett urval av våra ekologiska kaffeblandningar

Våra ekologiska blandningar innehåller alltid ekologiska, handplockade specialbönor som rostats långsamt i vårt mikrorosteri. Så oavsett om du föredrar en ljusare mellanrost eller en kraftig espresso får du alltid ett kaffe med mesta och bästa möjliga smak. Här är ett urval av våra populäraste blandningar.

Gåshaga kafferosteri - Signatur

signatur

brygg - mellanrost

Signatur var starten till Gåshaga Kafferosteri – ett kaffe som hänförde oss och var dörröppnaren in i specialkaffevärlden. Ett välbalanserat kaffe bestående av handplockade, ekologiska bönor från Peru och Honduras. Kombinationen ger ett smakfullt bryggkaffe med en fyllig frisk ton och lätt syrlig karaktär.

/KAVEH AZIZIAN – ROSTMÄSTARE

07-13_frilagd_skiss

07:13

brygg - mellanrost mörkare

Klockslaget då morgonbåten ankommer till Gåshaga och även den tidpunkt då det avnjuts mest kaffe i vårt land; oavsett om det görs i vardagsstress eller total harmoni. 07:13 är ett kraftfullare kaffe med rund och fyllig smak. Nötaktig karaktär med tydlig sötma och lång behaglig eftersmak. Ekologiska arabicabönor från Peru, Honduras och Indonesien.

/KAVEH AZIZIAN – ROSTMÄSTARE

Gåshaga Kafferosteri - Artisan

artisan

espresso

Hantverket är påtagligt i rosteriet, 30 kg bönor rostas för hand under längre tid och vid lägre temperatur för att få ut mesta möjliga smak. Artisan är en hyllning till hantverket, ett fylligt kaffe av handplockade, ekologiska arabicabönor från Colombia och Mexiko. Det ger ett kraftfullt kaffe med lång eftersmak och toner av choklad och rostade nötter.

/KAVEH AZIZIAN – ROSTMÄSTARE

testa gåshaga på jobbet gratis i två veckor!

Fyll i dina uppgifter nedan så berättar vi mer.