PRESSMEDDELANDE – JUNI 21, 2021 12:00

emab-gashaga

Gåshaga Kafferosteri har idag slutit avtal med Emab om fortsatt samarbete kring Emabs kaffekoncept Coffee to Love. Gåshaga har under de senaste fem år tillsammans med Emab byggt upp Coffee to Love till ett av vägarnas absolut starkaste kaffeerbjudande. Coffee to Love finns idag på ca 80 stationer från Trelleborg i söder till Harads i norr.

Gåshaga Kafferosteri kommer fortsätta att vara maskin-, service- och kaffeleverantör till Coffee to Love-konceptet. Stationerna kommer således fortsatt kunna erbjuda sina kunder ekologiskt specialkaffe rostat för hand på Gåshaga utanför Stockholm. Dryckesutbudet kommer även vidare vara brett med allt från två sorters brygg, cappuccino och latte med baristaskum till smaksatta kalla och varma drycker som chailatte, hasselnötscappucino eller jordgubbsshake.

Vi på Gåshaga Kafferosteri är väldigt stolta över att få bygga vidare på framgångssagan Coffee to Love med Emab. Vi ser en ökad försäljning, nöjda stationer och glada slutkunder vilket känns som ett riktigt gott betyg för samarbetet, säger VD Johannes Hultberg på Gåshaga Kafferosteri.

Emab är ett medlemsägt företag inom servicehandeln med drygt 300 butiker och drivmedelsstationer som drivs under bland annat varumärkena Gulf och Frendo. Gåshaga Kafferosteri är ett av landets största mikrorosterier och ledande inom kaffekoncept mot Dagligvaru- och Servicehandeln.

 

Kontakt:
Johannes Hultberg
0736-43 32 38

johannes.hultberg@gashaga.com

Kul att du är intresserad av vårt kaffe!

Vill du prova eller är du bara nyfiken på att veta mer? 

Fyll i dina kontakt-uppgifter nedan så hör vi av oss.