Är du vår nya marknadsstjärna?

Vi på Gåshaga Kafferosteri behöver en ny marknadsavdelning i en och samma person. Detta är en roll full av möjligheter och där ingen dag är den andra lik. Du kommer tillsammans med VD och Försäljningschef sätta tonen när vi nu tar nästa steg som Sveriges största ekologiska mikrorosteri.

Är du trött på trögrörliga organisationer, vill få mycket ansvar och snabba beslutsvägar så är detta en roll för dig. Den iden som tas fram på morgonmötet kan lanseras inom några timmar om den är rätt. Så rollen kräver att du är mångfacetterad i form av design, copy, web, SoMe samt foto och samtidigt, som du har många bollar i luften, kan vara en stabil projektledare. Du behöver inte vara expert på alla områden, men du behöver vara orädd och se möjligheterna i en roll som blir precis så utvecklande som du gör den till. Rätt person på tjänsten kommer utvecklas rejält och vara med och påverka från dag ett.

Vilka är Gåshaga Kafferosteri? Vi är ett av Sveriges ledande mikrorosteri och ledande inom kaffekoncept mot handel och kontor. Kortfattat, vi rostar och säljer, enligt oss, Sveriges bästa kaffe samt hyr ut kaffemaskiner runt om i Sverige. Tillsammans är vi ca 25 personer med bas på Lidingö och vi täcker hela Sverige med Sälj- och teknikhjältar.  

Så vad gör en marknadsstjärna? Du kommer ha en nyckelroll då du kommer ta fram allt från kampanjer, hemsida, säljmaterial, affischer, avtal, till att aktivt driva vår framtida webbsatsning. Om vi tänker från ett byråperspektiv så kommer du vara både AD, Copy, Strateg, och Projektledare i en och samma person. Därtill kommer kunskap inom web, sociala medier och foto att vara efterfrågat. Du kommer att arbeta tight med tillsammans med VD och Försäljningschef och vi vill att du är proaktiv och utmanar. Då vi är ett mindre bolag så innebär det också att du kommer ha flera hattar och att denna roll även kommer att stödja i en del administrativa arbetsuppgifter som bland annat kundtjänst, inköp och orderläggning.

Behöver du kunna något som marknadsstjärna? Vi har en bred kravspec då personen i fråga kommer att vara exponerad för mycket, men vi ser det som en förutsättning att du kan arbeta i Adobe Indesign, Photoshop, llustrator samt i WordPress. Livet kommer även underlättats om du har fotokunskaper för produkt- och miljöfotografering, vana av arbete mot sociala medier ex. via Facebook business manager, SEO, Powerpoint samt Adobe After effects. Vi tror att du tidigare har arbetat på en byrå eller marknadsavdelning, men vi ser även att om du är rätt kandidat med ett jäkla go, så kan du komma från skolan. 

Annat att tänka på? Vi är ett mindre bolag, som är en del av Versteegh Gruppen som omsätter 1,6 miljarder, så ibland kommer troligen våra systerbolag vilja ha hjälp med ett och annat marknadsrelaterat.

Det här blir kul, så passa på att sök! En fördel med jobbet, förutom att man får vara med och skapa framtidens kafferosteri, är att man får gott kaffe på jobbet, bara en sådan sak!

Sista ansökningsdag 22/8, men rekryteringsprocessen kommer startas upp direkt i augusti. Ansök via jobb@gashaga.com vid frågor kontakta Johannes Hultberg, VD, på johannes.hultberg@gashaga.com

P.S. Ett medskick till alla rekryteringsbyråer där ute, ni behöver inte kontakta oss om ni inte är intresserade av att söka tjänsten.

testa gåshaga på jobbet gratis i två veckor!

Fyll i dina uppgifter nedan så berättar vi mer.