har du någonsin hyrt en video?

Trevligt, då har vi redan träffats. Vi är en uppstickare i kaffebranschen och vi är, och tänker, inte riktigt som andra men det som driver oss är kärleken till kaffet.

Vi är stolta över ett arv från en annan bransch och en annan tid då vi var störst inom videouthyrning i Norden. Sedan några år tillbaka hyr man inte så mycket film längre, men de lärdomar om kvalitet och kundfokus som vi införskaffade då är i dag ledstjärnor i Gåshaga Kafferosteri. 

Vårt systerbolag som tidigare försett butiker med film förändrades och utvecklade istället Sveriges största kaffekoncept för dagligvaruhandeln med kvalité och kundfokus som motto.

Men något stämde inte, kvalitén på kaffet var ojämn och där och då så bestämde vi oss för att starta vårt eget rosteri, Gåshaga Kafferosteri. Rosteriet under ledning av vår rostmästare Kaveh Azizian, tidigare svensk- och nordisk baristamästare, har möjliggjort ett kaffe av en helt annan nivå. Samtidigt kan vi ta ett större ägande och ansvar från böna till kopp. Kvalitén i hantverket driver arbetet och vi kan nu leverera marknadens färskaste, och enligt oss bästa, kaffe till kunderna. På tre år har vi skapat ett av Sveriges mest snabbväxande och framgångsrika mikrorosterier, och detta är bara början.

Vi vill utmana dåligt kaffe – det är en resa vi påbörjat och som hela tiden drivs av jakten mot det bästa kaffet. Följ med på resan när vi utmanare de traditionella rostarna och möjliggör ett bättre kaffe till folket.   

Cappuccino skum

testa gåshaga på jobbet gratis i två veckor!

Fyll i dina uppgifter nedan så berättar vi mer.