vårt erbjudande

Har ni ett kontor som förtjänar bättre kaffe? Vi erbjuder den bästa kaffeupplevelsen i en totallösning. Kontakta oss för att hitta rätt kaffemaskin för Er. 

Just nu har vi t.ex. nya Franke A300FM för endast 695 kr i månaden om ni dricker ca 50 koppar kaffe / dag. Välj sen det serviceavtal som passar Er bäst.

Kontakta oss för en offert eller varför inte ett besök?

Oavsett, hör av dig till oss.

Därför ska du välja en kaffelösning från Gåshaga Kafferosteri:

Gåshaga Kafferosteri finns där du är

Vårt kafferosteri ligga på Lidingö, men detta innebär inte att du måste vara bosatt i Stockholm för att avnjuta vårt kaffe. Vår kaffelösning med kaffemaskin och bönor/malet kaffe går att få oavsett var i landet du eller ditt företag är baserat. Göteborg, Borås, Sundsvall, Uppsala, Stockholm och Mälardalen – geografisk plats ska inte vara ett hinder för att njuta av Sveriges bästa kaffe. Kolla i listan över våra säljare för att hitta den som ansvarar för just ditt område. 

Unna dig och dina kollegor det godaste kaffet

En bra arbetsdag börjar med gott kaffe och med en kaffemaskin och kaffe från Gåshaga kan alla få precis den dryck de vill ha. Espresso, cappuccino, varm choklad eller klassiskt bryggkaffe – med Gåshaga kan ni välja över 50 olika drycker, beroende på vilken maskin du väljer. 

Gåshaga levererar till arbetsplatser av alla storlekar

Att få kaffe av barista-kvalitet på kontoret behöver inte bli dyrare än din nuvarande kaffelösning. På Gåshaga Kafferosteri jobbar vi med både stora och små företag och skräddarsyr den perfekta lösningen för varje kunds unika behov. Nyfiken på valmöjligheterna? Klicka här för att läsa mer om våra automatiska kaffemaskiner och om vilka kaffedrycker du kan brygga i dem. 

Vi kan erbjuda ett stort utbud tillbehör och tillval

Forma kontorets kaffestation efter eget tycke och smak. Gåshaga Kafferosteri erbjuder kaffelösningar och inredning som kan anpassas efter ditt företags övriga stil. Utöver flera olika storlekar och färgval erbjuder vi även tillval som tv-skärm, betallösningar och brandade koppar, med mera. Klicka här för att läsa mer.

Fri service och support + mer

Att beställa kaffemaskin till arbetet från Gåshaga ska vara barnsligt enkelt. Lika så när det kommer till hantering, skötsel och rengöring. Dock kan även de bästa maskiner gå sönder och då kommer vi och fixar det. Utöver fri service och support erbjuder vi dessutom årligt byte av vattenfilter samt kontorsbesök av Gåshagas baristas, som visar er hur ni brygger de perfekta kaffedrinkarna på jobbet.

Ekologiskt och rättvisemärkt kaffe som standard

Att enbart erbjuda de bästa kaffebönorna är inte tillräckligt för oss på Gåshaga Kafferosteri. Vi har även som krav att våra bönor odlas och produceras under klimatsmarta förhållanden och enligt schyssta villkor. Genom att välja Gåshaga får du ett 100% ekologisk kaffe där en större del av vinsten går tillbaka till kaffeodlarna. Byt till Gåshaga på jobbet och upplev smaken av ett riktigt gott kaffe!

Skapa ett unikt kaffe för ert kontor på vårt kafferosteri

Som kund av vår kaffelösning erbjuds du och dina kollegor möjlighet att komma till Stockholm och rosta kaffe på vårt kafferosteri. Rostade kaffebönor innehåller fler än 800 olika smaker och aromer och tillsammans med vår rostmästare får ni vara med och skapa den perfekta balansen av smaktoner. Kombinera en rolig teambuilding-aktivitet med att lära er mer om världens bästa dryck. Läs mer här om vårt kafferosteri här.

Boka ett besök eller beställ bönor online

Vill du provsmaka vårt kaffe innan du bestämmer dig? Inga problem. Klicka här för att boka ett besök hos oss, där du får en demonstration av våra kaffemaskiner, vårt rosteri, samt våra olika kaffeblandningar. Har du ingen möjlighet att ta dig till Stockholm kan du istället få ett smakprov genom att beställa hem kaffe i vår online-butik. Välj mellan espresso och brygg (mellanrost och mörkrost), antingen som hela bönor eller som malet kaffe. 

Kul att du är intresserad av vårt kaffe!

Vill du prova eller är du bara nyfiken på att veta mer? 

Fyll i dina kontakt-uppgifter nedan så hör vi av oss.